Lees een goed boek

Ik heb in 2020 37 boeken gelezen, die waren niet allemaal even goed, hieronder deel ik de boeken die ik echt waardevol vind en me verder hebben gebracht. Als ik lees zijn het zelfhulpboeken en management boeken. De zeven zussen staan dus niet op mijn e-reader. Ik lees al mijn boeken vanaf mijn kindle reader. Het fijne aan een e-reader is dat je binnen 5 seconden een boek in je bezit hebt en dus meteen kun beginnen met lezen. Heb jij nog een aanrader? Stuur me gerust een berichtje!

Creatief leven - boek

Mijn favoriet van 2020. Wat een ontroerend mooi boek met een geweldige mooie les. Edith Eger werd op 16 jarige leeftijd gedeporteerd naar Auschwitz en deelt in dit boek haar oorlogsherinneringen. Dit indrukwekkende verhaal is een inspiratie voor iedereen. Direct op je e-reader, klik hier!

Chillionaire talk - boek

Dit boek bevestigt dat jij het aller belangrijkste bent en door drie simpele dingen ervoor kunt blijven zorgen dat je van jezelf houdt. Zit je met jezelf in de knoop, weet je het even niet meer en heb je niet al te veel tijd, lees dit boek, pas de methodes toe en binnen een maand sta je weer on top of the world. Kopen doe je via deze link.

Secret of a Millionaire - boek

Dit boek gaat niet over de praktische manieren om geld te verdienen maar de mindset die je nodig hebt om succesvol te worden en wat je moet doen om die te shiften. Heerlijk verhelderend boek, dat ik binnen twee dagen uit heb en een boek waarvan ik vind dat iedereen hem moet lezen. Nieuwsgierig geworden? Echt de moeite waard voor een betere money mindset

Chillionaire talk - boek

Een spiritueel boek maar onwijs nuchter geschreven. Dit boek geeft je handvaten hoe je je leven meer voor je kunt laten werken. Een must read als je geïnteresseerd bent in de wet van aantrekkingskracht en positiever in het leven wilt gaan staan. Kopen doe je via deze link.

Creatief leven - boek

Ontzettend heerlijk boek over creativiteit. Heb jij wel eens een idee gehad, niet uitgevoerd en zag je even later iemand dit idee uitvoeren? Ideeen zijn constant op zoeek naar uitvoerders, dus doe jij het niet dan doet het een ander. Een heel fijn, niet zweverig en duidelijk boek over creativiteit van de schrijfster Eat, Pray, Love. Direct op je e-reader, klik hier!

Secret of a Millionaire - boek

Dit boek geeft je de moed om, ondanks je angsten, je dromen waar te maken en veranderingen in de wereld teweeg te brengen. Het geloof in je eigen kunnen staat daarbij centraal. Dit boek maakt korte metten met disfunctionele overtuigingen en belemmerend gedrag. Marie Forleo neemt je stap voor stap mee in de achtbaan van creativiteit, verandering en vooruitgang.  Koop hier je ticket en enjoy the ride

Creatief leven - boek

Ik raak onwijs snel afgeleid door van alles en niets. Ik kan met honderd dingen bezig zijn behalve met mijn dromen en doelen. Dit boek laat je inzien wat je moet doen om naar je dromen en doelen toe te werken met heel veel focus. Een methode die eenvoudig is maar wel geniaal. Direct op je e-reader, klik hier!