Denk jij dat geluk en succes is gereserveerd voor de happy few? Dat is het niet!

Het wordt gegeven aan degenen die:

A. Geloven dat het mogelijk is

En

B. Ernaar gaan handelen

“Maar dat droomleven is niet voor mij weggelegd”

Heb jij echt al alles geprobeerd, wil je het zo ontzettend graag maar zit het je tegen en lijkt het je nooit te lukken? Heb jij het eigenlijk al opgegeven of probeer je het steeds weer maar met steeds meer tegenzin? Dat is doodzonde en zo hoeft het niet te zijn!

Iedereen is talentvol, ook jij! Laat me je nu al vertellen dat je dromen en doelen meer dan 100% haalbaar zijn.

Je ziet mensen om je heen van alles bereiken en voor jou voelt het alsof je stilstaat, nog niet eens een centimeter vooruit komt. Dat heeft niets te maken met je wilskracht of de hoeveelheid discipline die je hebt.

Laat je mindset voor je werken in plaats van dat ie je laat struggelen

Het startpunt van je droomleven begint bij jou. Bij het geloof in jezelf. Met andere woorden wat vind jij jezelf waard? Vind jij het jezelf echt 100% waard om je dromen achterna te gaan? Of vind je het net zo belangrijk dat een ander het ook goedkeurt?

In plaats van je te focussen op hard werken, discipline, wilskracht kun je de focus beter leggen op het geloof in jezelf. Jij weet dat wanneer je 100% op jezelf kunt vertrouwen, dat droomleven er aan komt, dat succes niet meer afhangt van geluk. Je hebt geen bevestiging of goedkeuring van buitenaf nodig, je gelooft zelf dat het jou gaat lukken. Het komt nog niet eens in je op om op te geven want je weet waar je het voor doet.

Je droomleven staat hoog op jouw lijstje met prioriteiten.

Dit is een mindset die je laat groeien
Die ga je de komende 5 weken trainen

Ik heb een online programma ontwikkeld waarin ik mijn jarenlange ervaring van falen en mislukken heb kunnen ombuigen in het behalen van prachtige doelen (met plezier), kennis en interesse over zelfliefde en je droomleven heb gebundeld met het doel om jou het geloof weer in jezelf terug te geven

I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work

Het grootste deel van mijn leven heb ik mezelf gezien als mislukking. Ik begon ook nergens meer aan omdat ik toch niets afmaakte. Ik wilde wel onwijs veel maar vertelde mezelf dan maar dat het niet voor mij was weggelegd, dat ik maar beter normaal kon doen.

“Keep pushing harder” klinkt leuk als jij jezelf leuk vindt. Dat is onwijs fascinerend als jij het jezelf waard vindt. Dat ontdekte ik dus 2 jaar geleden. Hoe meer ik mezelf iets waard vond des te makkelijker leek het me af te gaan.

💜 Ik gunde mezelf een goede gezondheid -> stoppen met roken? Easy peasy
💜 Ik gunde mezelf meer werkgeluk -> ik gunde mezelf weer een derde keer ondernemen
💜 Ik gunde mezelf meer liefde -> ik werd onwijs lief en zorgzaam voor mezelf

Dus je zit een potje te geloven en het komt vanzelf?

Nee natuurlijk niet, maar door elke dag met high vibes te leven zit je in een goede flow. Elke dag te kiezen voor positiviteit geeft elke dag meer vertrouwen. En dat vertrouwen laat jou weer werken aan je doelen. Dat geloof in jezelf geeft je de drive om aan die mooie droom te werken. De dingen op je lijst steeds vaker af te vinken in plaats van naar morgen schuiven.

En dat ga ik je leren, als je persoonlijke chillionaire cheerleader wil ik jou in je ontwikkeling en geloof in jezelf over de finishlijn heen cheeren.

€ 69

Cursus Chillionaire resolution

In 5 weken krijg je met mijn 5 stappen framework je zelfvertrouwen en je geloof in jezelf weer sky-high zodat jij stap voor stap weer dichter bij je doelen komt. Je gaat de ruimte verkleinen tussen waar je nu bent en waar je zo graag wilt zijn. Je ontwikkeld een mindset die denkt in mogelijkheden, positiviteit en optimisme in plaats van angst en pessimisme. Snel behoor je tot de ‘happy few’ die doel na doel crushed en mensen inspireert.

✅ Je gaat aan de slag om je doelen en dromen kristalhelder krijgen, zodat je mega duidelijkheid voor jezelf creëert en afleiding geen kans meer krijgt
✅ Je leert om te gaan met je eigen belemmerende overtuigingen en binnen mum van tijd veeg je die van tafel.
✅ Je gaat intunen op de juiste emoties, die high vibe zijn, die je de energie geven, je nieuwe situaties opleveren en je elke dag beter laten voelen.
✅ Je leert hoe jij jezelf kunt motiveren.
✅ Je gaat je mind voor je laten werken in plaats van dat ie je laat struggelen en constant naar beneden praat.
✅ Je krijgt meditaties, opdrachten en coachingsessie over je mindset en je zelfvertrouwen
✅ Je maakt een stappen plan en gaat daar meteen mee aan de slag zodat je binnen de kortste keren weer klaar bent voor de volgende stap.

De eerste video staat meteen voor je klaar. Duur 5 weken. Het is mogelijk om de online cursus uit te breiden met extra 1-1 coaching.

5 sterren

Twijfel je nog of denk je:

‘Mijn dromen zijn te groot’ of ‘Ik ben het niet waard’ of ‘Dit is niet voor mij weggelegd’

Dit zijn géén feiten. Dit zijn meningen, gebaseerd op jouw geloof in jezelf en je zelfvertrouwen. Durf je ze los te laten? Durf je een nieuw verhaal voor jezelf te gaan schrijven? Dat is waar het allemaal mee begint.

Een mix tussen mindset, spiritualiteit en keihard actie nemen

Geloof in jezelf gebeurt niet door een meditatie of door alleen maar aan jezelf te werken. Zelfvertrouwen valt niet zomaar uit de lucht in je tas. Geloof in jezelf en de juiste high vibes krijg je ook door te doen.

Toegepast op jou

Je kan ver komen met zelfstudie en alles op eigen houtje doen. Ik heb mezelf dit ook allemaal aangeleerd, kostte me wel ongeveer 5 jaar. Als deze cursus toen bestond had ik alles uit mijn handen laten vallen om te leren hoe dit werkte. Een praktische cursus die gevoel met actie en mindset combineert, toegepast op jouw als persoon.

Investeer in jezelf

Deze online training kan met gemak een vip programma zijn met een daarbij horende vip prijs. Je hebt nu nog de kans om in dit programma in te stappen voor een fractie van de prijs die het eigenlijk waard is (€597). Het is zo waardevol en ik wil hem op deze manier toegankelijk maken. De prijs kan elk moment omhoog gaan. Deze cursus is ontstaan uit liefde en ik beloof dat je alle liefde keihard terug krijgt (pinky promise), de liefde en de info waar ik zelf naar op zoek moest.

Aan het einde van het programma heb je dit bereikt

Bulletproof systeem

Hierdoor laat jij je niet meer uit het veld slaan en neem jij controle over wat je toe laat en wat niet. Je doorbreekt negativiteit met gemak. Je opereert op high vibes wat je elke keer weer het vertrouwen geeft dat je nodig hebt.

Gigantische actie

Elke dag ben jij bereidt om dichter bij je dromen, doelen en verlangens te komen door actie te ondernemen. Jij weet waar je het voor doet en je hebt duidelijk hoe je dat gaat doen. Telkens weer weet jij jezelf te motiveren

Je laat shit los

De overtuigingen die je nu hebt, die je nu niet verder helpen veeg je binnen mum van tijd van tafel. Je nieuwe overuigingen zijn 100x beter en zorgen ervoor dat die dromen binnen handbereik liggen. 

Je gaat aan de slag met deze thema’s

Terugblik

Om te weten waar je naar toe wilt is het verstandig om te kijken waar je nu staat. Niet zwaar graven in je verleden maar op een speelse manier kijk je terug op de afgelopen periode en maak je de balans op om vervolgens 1 ding te kiezen waar je je op gaat focussen.

Kristal helder

Jij bent van nature al een goal crushing machine maar dan heb je wel duidelijke en directe instructies nodig. Je gaat je hoe en wat kristalhelder krijgen zodat je weet wat je te wachten staat en welke stappen je kunt gaan nemen om je dromen te verwezenlijken.

U

Laser focus

Je gaat meer zen installeren zodat je niet door alles en iedereen wordt afgeleid en dat je een laserfocus ontwikkeld op het behalen van je doelen.

l

Controle

Je gaat aan de slag met je belemmerende overtuigingen, wat vertel jij jezelf en is dat ook echt waar? Je gaat aan de slag met je perceptie en je weet hoe je anders kunt gaan denken. Je leert hoe jij de controle neemt en blijft houden.

N

Succes

Je krijgt grip op je doelen. Door de juiste acties, de juiste routines te ontwikkelen ga jij ongekend veel grip krijgen op je doelen waardoor groot succes op je te wachten staat.

Zo werkt het

Het is een online programma bestaande uit videomodules, een werkboek en opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Elke week wordt er nieuw materiaal vrijgegeven. Ga uit van 1,5 uur per week ‘werk’ voor de cursus.

✅ Je krijgt 13 video’s die de thema’s behandelen

✅ Je krijgt een werkboek met meer dan 16 opdrachten en 30 pagina’s.

✅ Visualisaties ter ondersteuning voor het loslaten van oude overtuigingen

✅ Je volgt het programma in je eigen tempo

✅ Elke dag gedurende 31 dagen een motiverende of inspirerende mail van mij

✅ Je kan de curus volgen vanaf je laptop, tablet of telefoon

✅ Voor extra motivatie ontvang je van mij wekelijks een email met extra materiaal en tips. 

✅ Om het beste eruit te halen plan je wekelijks tijd vrij om hier mee aan de slag te gaan zodat je binnen mum van tijd op een higher level zit.

5 sterren
Verandering door aanpassen van gewoontes

Je bent wat je doet, niet wat je zegt dat je gaat doen.

Jarenlang had ik me er gewoon maar bij neergelegd. Ik had me neergelegd bij het feit dat dit het nu eenmaal was, dat het zo voor mij hoorde en geluk niet voor mij was weggelegd. Misschien denk jij dat nu ook, maar geloof me, kijk naar de verandering die ik heb ondergaan.

Ik heb niets raars gedaan, ik ben niet op een streng dieet geweest, ik heb geen plastische chirurgie ondergaan. Ten opzichte van 22 september 2019 lijk ik wel een ander mens. Ik ben gaan werken aan het geloof in mezelf, liefde voor mezelf en daardoor nam ik de juiste acties. Gun jezelf dit, niemand anders gaat het voor je doen!